Koerad söövad kõike: ühe neljajalgse kõhust leiti ehmatav hulk lutte

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: panthermedia.net / John McAllister

Üks Oklahoma abielupaar ei suutnud mõista, kuidas nende lapse lutid pidevalt kaduma läksid. Müsteerium lahenes alles siis, kui lapse vanaema nägi, kuidas perekonna koer ühe neist laua pealt ära virutas.

Kui 4-aastane sharpei Dovey end nähtavalt halvasti tundma hakkas, võeti ette visiit veterinaari juurde. Paar sõnas arstile, et koer on söögiisu kaotanud ja oksendab tihti ning läbivaatusel avastati Dovey kõhust hulk lutte. Kuigi esmalt tundus, et neid pole rohkem  kui üheksa, tuli välja, et koer oli nahka pannud lausa 21 lutti.  

«Oma 20 tööaasta jooksul ei ole ma midagi sellist näinud,» sõnas Doveyt opereerinud loomaarst Chris Rispoli. «Koera omanikud olid luttide arvu üle korralikult šokeeritud.» Rispoli jagas Dovey lugu ka Facebookis ning lisas selle juurde hoiatuse koeraomanikele. «Dovey on hästi taastunud,» kirjutas mees. «Põhjus, miks ma tema lugu jagan, on lihtne — koerad söövad kõike. Pole tähtis, kui vanad või hästi kasvatatud nad on, hoidke oma lemmikutel silm peal.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles