Jõuluime: fotograaf avastas Jeesuse sõimest karvase üllatuse

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Brooke Goldman / Facebook

Professionaalne fotograaf Brooke Goldman jalutas New Yorgis parajasti koju, kui tema tee peale jäi Jeesuslapse sündi kujutav väljapanek. Selles poleks muidu olnud midagi erilist, ent Jeesuse asemel oli sõimes hoopis keegi teine. 

Üks tõsise olekuga kass oli end kellegi eesaias asuva piiblistseeni keskmesse paigutanud ning kuigi ta möödujate pühademeeleolule tõenäoliselt kaasa ei aidanud, leidis Goldman, et vaatepilt on hüsteeriliselt naljakas ja tegi kassist pildi.

«Ma ei tea kui õnnelik ta pildile jäämisel oli, sest ta nägi torssis välja,» rääkis Goldman Huffington Postile. «Kuid tundus, et sõimes oli tal soe ja mugav olla.» Naine pani pildi ka Facebooki ning see sai kiiresti populaarseks — nüüd soovitakse temaga intervjuusid teha ja inimesed püüavad teada saada, kellele kass kuulub. Goldman ise nentis, et tegu on kõige totramas mõttes unistuse täitumisega: «Facebook võib kohati olla vägagi mürgine keskkond, ent minu positiivne foto on üks väike samm õiges suunas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles