Päevakäpp: vissivärvides Alma on oma nimele vastavalt piimamaias (1)

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja / Facebook

«Kas sa piima tõid? Almale piima?». Küll oleks tore, kui kusagil mõnusas kodus just nii küsitaks. Alma on nii väärt seda oma peret, oma paikätt ja oma piimatassi!

Paar päeva tagasi jõudis Pesaleidjasse ülisõbralik vissivärvides Alma. Tuli varjupaigast, kuhu saatus üsna tavalise kurva looga: linnalähedasse kuuri tekkis ootamatult sõbralik kiisu. Tuli, sest pojad olid kohe sündimas ja minna polnud kuhugi. Pererahvas suutis poegadele uued kodud leida, ent Alma jaoks kohta polnud — kodus juba olid kassid, kes sissetungijast midagi ei pidanud. Ja pärast mõningaid eksirännakuid jõudis Alma Pesaleidjasse, sest nii sõbralik süle- ja paikiisu, kellel vanust ehk napid kaks aastat, peab ju leidma omale õige pesa ja kodu! Nüüd on tal esimest korda elus võimalus jääda silma inimestele, kes ta päris oma koju viiksid ja talle peresoojust pakuksid. 

Kui tahad Almat tõesti näha ja oled valmis sellele põneva näomaskiga kiisule kodu pakkuma, mine talle Pesaleidjasse külla! Täida, palun, kõigepealt kiisuvõtja ankeet, et teaksime, et sa tõesti ihkad näha just seda kaunitari, ja tule siis Almat vaatama! Kõikidele lisaküsimustele vastab meelsasti Alma isiklik vabatahtlik, kellele saad kirjutada aadressil kylli@pesaleidja.ee

Et sisseelamine uude kodusse ladusamalt läheks, tuleb Almaga kaasa Royal Canini kinkepakk. 

Almal on oma pass, ta on kiibistatud, vaktsineeritud, steriliseeritud ja saanud regulaarset parasiiditõrjet.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles