Päevakäpp: kauni nimega Katariina Rosaalie unistab ilusast pereelust

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Mina olen Katariina Rosaalie. Kui nüüd aus olla, siis ei ole mul küll eriti millegagi kiidelda, kuid ometi soovin ju minagi endale oma kodu, oma inimest, oma toidukaussi ning oma pesakest.

Vähe sellest, et ma olen must-valge (teatavasti siis mitte just kõige populaarsemates toonides daam), ei ole ma veel ka kellegi sülekass. Eks hetkel ma ei saa olla ka päris mina ise, sest vaatamata toredale hoiukodule seal mõni õelusekott ikka leidub, kes mind mitte millegi eest päevast päeva nüpeldab. Vahel kõnnin omaette või ajan suletutikest taga ja nagu õudusfilmist ta mulle seljatagant kõrri kargab. Muidu olen uudishimulik ja mänguline ja ikka pai lasen ka teha, kui löögile pääsen.

Ma tahaksin väga aidata sul jõulupalle kuuse külge seada, mõne karvakese ehk piparkoogitaignasse poetada, aidata sul omal moel käpakestega jõulupakke pakkida ja mis kõige tähtsam — sind iga päev truult kodus oodata.

Olen steriliseeritud, kiibitud, parasiiditõrjetatud ning oman ka passi. Kui mingi ime läbi hakkas su süda minu pilti nähes kiiremini puperdam, või mu silmad on kõige kaunimad, mida sinu omad eales näinud on, siis ei jää sul üle muud, kui kirjutada — ikka aadressile info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles