Päevakäpp: turvakodu kõige pikaajalisem ootaja Victoria unistab jõuludest uues kodus

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Victoria on Turvakodus oma päriskodu oodanud juba 2014. aasta maikuust. See on ühe pisikese kassikese jaoks talumatult pikk aeg... Kas suudame üheskoos korda saata jõuluime ning leida Victoriale päriskodu?

Me teame, miks Victoria ei ole omale veel päriskodu leidnud. Põhjus on imelihtne — Victoria ei ole veel paikass ning me rõhutame siinjuures sõna VEEL. Sageli hirmutab inimesi see, kui kass ei ole veel inimest usaldama õppinud, teadmata, et suurimad arengud usalduse võitmisel toimuvad just päriskodudes. Turvakodus on väga palju kasse ning mitmeid erinevaid vabatahtlikuid. Kuigi nad kingivad kõikidele kassidele tähelepanu ja hoolt, siis tahest-tahtmata on pelglikel kassidel keerulisem ühe inimesega jäägitut kontakti saada. Oma päriskodudes tekib nurrikul kontakt just oma inimestega ning niimoodi usaldavas ja armastavas õhkkonnas avavad kõik kassid oma südame armastusele. 

Kui Sina saaksid teha Victoriale jõulukingi ning pakkuda talle päriskodu, siis võta meiega ühendust aadressil info@kassideturvakodu.ee

Kui Sa kodu pakkuda ei saa, siis palun jaga Victoria lugu oma sõpradega. Victoria väärib perekonda, kes mõistaks ja armastaks. Ta väärib, et keegi ütleks talle viimaks: «Minu kallis Victoria».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles