Fotod: Lähed reisile? Vii oma lemmik üliluksuslikku loomahotelli!

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maailma ühes luksuslikumas loomahotellis saab sinu neljajalgne sõber viiele tärnile väärilise teeninduse. Kõige rahakamatele klientidele mõeldes on saadaval lausa presidendisviit.

The Wagington, mis asub Singapuris Dempsey Hillis, pakub oma neljajalgsele klientuurile gurmeetoitu, spa-teenuseid ning isegi kondikujulise ujumisbasseini kasutusvõimalust. 27 sviidiga hotellis, mille tubade hinnad jäävad ühe öö kohta 60-270 euro vahemikku, magavad loomad ortopeedilistes voodites ning toateeninduse menüüst leiab muuhulgas känguru-, jänese- ja konnaliha. 9-ruutmeetrise presidendisviidi laes on lausa kristall-lühter. 

Loomulikult ei saa hotelli jääda iga loom — kõik huvilised peavad läbima käitumiskontrolli ning samuti tehakse kindlaks, et neil pole probleemi isikliku hügieeniga. Vaata galeriist järele, kui uhketes tingimustes külalised oma puhkust naudivad!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles