Hommikune huumorinurk: põikpäine puudel keeldub autost lahkumast (1)

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Iga lapsevanem teab, et protesti jõudu ei maksa alahinnata, olenemata sellest, kas protesteerijaks on laps või hoopis isepäine koer. 

Üks naine viis oma puudli autosõidule, ent selle lõppedes ei olnud koerake nõus enam autost välja tulema. Naise palvetele ja kutsumisele vaatamata surus koer end lihtsalt veel rohkem vastu istet, justkui püüdes end nähtamatuks teha. 

«Ole nüüd, sa ei saa siia üksi jääda,» anus naine. «Sa pead välja tulema!» Ka see ei mõjunud ning puudli omanik otsustas ta lihtsalt teiselt poolt välja võtta. Koerad pole aga rumalad ning ka see puudel ei ole erandiks — samal ajal, kui tema omanik auto teisele poole jalutas, hüppas koerake juhiistmele ning tõmbas ennast hoopis sinna kerra. See kordus ka siis, kui naine jälle pooli vahetas. Kõik hea peab aga ükskord lõppema ning ka selle koera tore mäng sai läbi, sest omanik tõstis puudli pikema jututa autost lihtsalt välja.

Vaata videot!

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles