Päevakäpp: kohev tolmurull Dusty otsib kaaslasi kogu eluks

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

«Tere, minu nimi on Dusty! Tegelikult, kui päris aus olla, siis mu täisnimi on Dusty Tolmurull....» 

Miks Tolmurull? Võib-olla on asi selles, et mul on nii palju karvu seljas, et neid jaguks lausa kolmele kassile ning kui ma sellise suure karvase kasukaga mööda voodialuseid või kapialuseid ringi kolan, siis välja tulles olen ma üks suur hall pall. Mõni võib-olla ütleks, et Dusty, jälle oled Sa tolmurullidega koos, aga mina eelistan seda, mida hoiupere ütleb: «Dusty, kui tubli. Jälle tegid voodialuse korda! Küll sa oled üks andekas poiss — oskad nurru lüüa, paitusi noolida, nunnumeetrit lõhki ajada ning ka tolmurulle korjata!» Ja mis mul selle peale siis jääb muud üle kosta, kui ajada oma kaunid ümmargused silmad veel ümmargusemaks, vormida kõrvatipud kikki ja vurrud puhevile. Nii on kindel, et kiitusele järgnevad ka paid ja hellitused!

Aga mis ma siin ikka pikalt pajatan. Olen poiss oma parimais aastais ning olen valmis leidma kaaslasi kogu eluks! Tule mulle külla ja saame sõpradeks!

Selleks, et ära tunda oma õiged kaaslased, ootan kirju aadressile info@kassideturvakodu.ee!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles