Napsuhimuline opossum jäi alkoholipoes joogisena vahele

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Emerald Coast Wildlife Refuge / Facebook

Jõulupühade tähistamiseks pole liiga vara ning selle tõestuseks on üks opossum, kes alkoholipoodi sisse murdis, viskipudeli põrandale katki kukutas ning seejärel kogu vägijoogi ära jõi.

Ühe Florida alkoholipoe töötajad said eelmisel nädalal ebatavalise hommikutervituse osalisteks: poodi jõudes avastasid nad sealt opossumi, kelle kõrval lebas tühi viskipudel.

Poe omanik Cash Moore sõnas veebilehele Northwest Florida Daily News, et tal ei ole kunagi varem hoonesse sisse murdnud opossumiga tegemist olnud. «Arvatavasti jõudis loom kuskilt sarikate vahele ning kukutas alla ronimise käigus viskipudeli riiulilt põrandale,» nentis Moore. «Ning seejärel jõi ta kogu paganama pudeli tühjaks.»

Loomapäästja Michelle Pettis, kes sündmuskohale kutsuti sõnas, et opossum nägi kahvatu välja ning ilastas ebanormaalselt palju. Opossumi kõht tehti alkoholist tühjaks, ent peale seda kulus veel mitu päeva, kuni loom täielikult kaineks sai. Praegu ei ole teada, kustkaudu opossum poodi sisse sai, ent tänu päästjate tegutsemisele õnnestus tal kohutavast pohmellist pääseda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles