Päevakäpp: juba kaks aastat kodu oodanud Margaritast on saanud paimaias inimesesõber

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost / MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Turvakodu on tabanud viirus — seal elavad kiisud langevad järjest paisõltuvusse. Värskeimaks ohvriks on Margarita ning nüüd ei tunne vabatahtlikud varem nii tagasihoidlikku kiisukest enam äragi.

Muidugi ei saa salata, et Margarita on oma esimesed paitused kätte saanud juba mõned kuud tagasi, kuid varem oli kassitirtsu paisoov tagasihoidlik. Nüüd võime öelda, et Margarita on hoolikalt paivõlusid õppides langenud veel sügavamale paituste lõksu. See on see hetk, kui inimest nähes hakkavad käpad tahtele allumatult tammuma ja pea hakkab vigurdama — ikka muudkui hõõruks ja nühiks, teeks silmad hästi suureks ja ajaks vurrud hästi puhevile. No ja kuidas suudabki siis inimene paituste kinkimisest ära öelda? Katsu ise sellisele hurmurile vastu panna — ei suuda ju!

Kahjuks on aga siiani suutnud kõik vastu seista soovile Margaritale päriskodu pakkuda. On juba kassitirtsu koduootus veninud kahe aasta pikkuseks ja ta on üks seitsmest turvakodus kõige kauem kodu oodanud kassidest... Kuidas on see võimalik, küsite? Ei oska meiegi öelda!

Algava jõuluaja eel on vabatahtlikud kassikestele kirja pannud kõige sügavamad ja siiramad soovid. Üks nendest on seotud Margaritaga... Kas ehk oled Sina see, kes Margarita jõulusoovi täidab ja tema pika ootuse lõpetab?

Kirjuta Margaritale info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles