Turvakaamera video: ähmis hirv uisutab läbi koolimaja

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Kui üks Mississippi hirv koolimajja jõudis, olid tunnid tõenäoliselt peagi algamas, sest turvakaameralindilt on näha, kuidas loom jooksuga uksest sisse tuleb ning siis libedal põrandal jalgealuse kaotab.

Enterpise'i põhikooli direktor Steven Gunn ütles kohalikule uudistekanalile, et hirve ilmumine muutis õpilaste hommikupooliku tõeliselt põnevaks. «Õpilaste reaktsioonid ja näoilmed olid naljakad — ma ei ole oma kümne tegutsemisaasta jooksul mitte midagi sellist näinud,» rääkis mees. 

Kooli juhtkonna sõnul on majauksed hommikuti lahti jäetud, sest sel ajal hakkavad lapsed tundidesse saabuma. See aga andis hirvele võimaluse sisse pääseda ning too kasutas selle ka ära ja tormas hoonesse. Looma märganud õpilased jõudsid küll eest ära hüpata, ent hirv ise kaotas libedal põrandal tasakaalu, kukkus külili ning liugles järgmise ukse poole, läbi mille ta hoonest välja sai ning lähedalasuvasse metsa kepsutas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles