Päevakäpp: mängulusti täis häbelik Marisa unistab südamesõbrast

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kassiabi / Facebook

Kassiabi vabatahtlikud mäletavad veel seda aega, kui Marisa Narvast nende juurde jõudis. Ta oli siis pisike, peenike ja hirmunud, kuni Kassiabisse jõudis ka tema vend Vassu ja Marisa sai ennast lõpuks julgemalt tunda.

Tänaseks on Vassu kodu leidnud ja Marisa ei nuta teda enam taga, sest teab, et ta kallis vennaraas on kodus õnnelik. Sedasama õnne soovime ka Marisale — õnne leida oma inimesed, oma kodu.

Marisa on häbelik, isegi arglik. Küünte või hammaste kasutamisest ei tea ta midagi, ta lihtsalt teeb ennast väga väikeseks ja jookseb inimeste eest ära, kui nad lähenevad. Aga ainult siis, kui nad tühjade kätega tulevad — Marisale nimelt meeldib väga mängida. Pallide, suletuttide, laserite, absoluutselt kõigega! Ning mänguhoos ta unustab ära, kui väga ta inimesi ikka veel kardab.

Marisale oleks vaja kedagi, kes temaga mängiks ja annaks talle aega kohaneda; inimest, kes võidaks tema usalduse. Vabatahtlikud teavad, et see ei ole alati lihtne töö, aga nad võivad kinnitada, et see on seda väärt.

Järsku saad just sina teha Marisale tänavu kõige parema jõulukingi ja aidata meil talle armastust täis kodu leida. Marisa ootab kirju aadressile kodu@kassiabi.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles