Liik pole oluline: notsu ja kutsu on lahutamatud südamesõbrad

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mõned asjad käivad käsikäes — Karupoeg Puhh ja Christopher Robin, Romeo ja Julia ning ka põrsas Luna ja koer Cloud, kes üksteisest ülimas vaimustuses on.

Üks Atlanta perekond kasvatab üles üht ebatavalist paari — nelja-aastast kuldset retriiverit Cloudi ning kuuekuust minisiga Lunat. Kuigi nende koosveedetud aeg on olnud lühike, on Luna ja Cloud täielikud südamesõbrad: nad söövad üheskoos, mängivad tagaaias ning pikutavad kõrvuti sooja kaminatule ees. 

Luna ja Cloudi omanik Stacey Becker nentis, et loomad toetuvad täielikult teineteise olemasolule. Naine, kes töötab kodus, saab loomadel pidevalt silma peal hoida ning ta kinnitab, et sõbrad on lahutamatud.

«Cloud on Luna jaoks eeskuju ning seda nii tugevalt, et Luna on hakanud koerastuma,» sõnas Becker. «Cloud õpetab Lunale kuidas rihma otsas jalutada, õue häda tea ning sõbralikult mängida.» Naise sõnul reageerib Luna nimele Puppy ehk kutsikas ning tuleb kutse peale jooksuga. Sõprade toredad mängud ja armsad uinakud on nende Instagrami-kontole toonud praeguseks üle 21 000 jälgija ning tõenäoliselt kasvab see number veelgi.

A post shared by Princess Luna (@luna.piglet) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles