Päevakäpp: SOS! Mikk on suures stressis ja vajab kiirelt päriskodu

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

​Mikul on Turvakodus raske, see on kõigile selge. Kui Mikk kaks kuud tagasi esimest korda Turvakodusse jõudis, oli kassipoiss küll räsitud välimusega ning oli näha, et minevik polnud tema jaoks olnud kerge, kuid me ei osanud oodata, et Miku kohanemine turvakodu eluga saab olema nii kohutav.

Oma kümne tegevusaasta jooksul ei ole vabatahtlike hoole all olnud veel ühtegi sellist kiisut, kes turvakodus olemist nii ängistavana võtab ja aknalt-aknale tammub nagu tiiger loomaaias...

Nendel hetkedel, kui Mikk suudab suure õuesoovi mõtteist ära saada, on kassike üks tõeline südametemurdja ja kelmikas poiss. Ta vaatab alati anuvate silmadega otsa ja küsib pehmeid paitusi, mille peale ta alati lustlikult elavneb. Mikk peab lugu ka heast söögist ning maitsvat konservi võiks ta käe pealt nosida lõputult.

Mikk tahab turvakodus ära. Kohe.

Me teame väga hästi, mis juhtub nende kassidega, kes on sügavas stressis. Kui nad kiiresti päriskodusid ei leia, jäävad nad haigeks ning see on kõige viimane, mida me armsale, ent õnnetu saatusega Mikule soovime. Me soovime hoopis kassipoisile hoolivat kodu, kus ta saaks turvaliselt ka õues käia.

Seetõttu on meil Sulle, kallis kassiinimene, suur-suur palve! Kui Sina või mõni Sinu lähedastest otsib endale uut pereliiget, siis ehk on just Mikk see, kes koju uut hingamist ja rõõmu võiks tuua.

Mikk ootab Sinu kirja aadressile info@kassideturvakodu.ee

Ta vajab väga kiiresti uut pesapaika!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles