Päevakäpp: omaniku surma järel üksi jäänud Barsik ootab uut algust

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Kassipoiss Barsikut vaadates ei märkagi esialgu, milline kurb elulugu võib karvapallil selja taga olla. Tema tähelepanusoov ja rõõm inimesest on nii suur, et see hella hingega kaisukass poeb kiiresti südamesse ja puksib paituste saamiseks õrnalt inimkätt. 

Tegelikult on suure tähelepanusoovi taga Barsiku kurb minevik — tal juba oli oma päriskodu, kuid omaniku surma järel viisid sugulased kiisupoisi Kohtla-Järve varjupaika. Endise kodukassina oli Barsikul varjupaigas raske, sest tema oli harjunud sagedate paituste ja tähelepanuavaldustega. Ta armastas päris oma isiklikku pesa ning tal oli toidukauss, mille peal ilutsest kiri «Barsik». Õhtuti tukkus Barsik oma inimese kaisus ning öösiti puges voodisse tema kõrvale.

Nüüd ootab Barsik oma uut võimalust turvakodus ning loodab, et temalgi on kuskil veel üks hingesugulane või lausa «hingeperekond». Barsikule meeldivad pehmed paikäed ja eriti tore, kui neid oleks palju! Suletutist ja mänguhiirest peab Barsik samuti lugu ning teab, et iga hetke oma inimesega tuleb väärtustada.

Kui sinu kodust on puudu üks julge ja väga sõbralik kassipoiss, siis ilmselt on Barsik see, keda sa otsid!

Kirjuta Barsikule aadressile info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles