Päevakäpp: kõikide troonide valitsejanna Kaliisi

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Elu on vahel ettearvamatu, seda Kaliisi teab. Olles kuningate soost ja kandes oma pead nagu uhket krooni, ei ole Kaliisi elu olnud alati sama kuninglik ja lihtne nagu praegu. 

Elu keerdkäikudes sattus kõrgest soost Kaliisi oma harjumuspäraselt kuningliku luksuse asemel ühel hetkel suvilarajooni armetusse riiki, kus tavalised seadused ei kehtinud ning igaüks võitles oma elu eest vahendeid valimata. Ta pidi hakkama saama piskuga - ei olnud kerge leida toitu ega jääda ellu, meenutab aristokraatlik kiisukuninganna ja tema ilusatesse rohelistesse silmadesse ilmub mõtlik ja tõsine helk.

Lõpuks oli aga saatus tema vastu armuline ja õiglane. Valitsejanna Kaliisi sai päästetud kangelaste poolt, kes uskusid tema kuninglikku päritolusse ning helgesse tulevikku. Nüüd on Kaliisi ümber palju teenijaid, kes teda ümmardavad ja jumaldavad, kuid sellegi poolest on Kaliisil südames soov ja silme ees siht - jõuda oma päris kuningriiki, oma päris koju! 

Kaliisi ei nõua palju, tema paleeks sobib soe kodu, mille ümber on turvalised müürid ja kus teda toetaks ning armastaks tema oma pere! «No siis oleks elu juba täiuslik!» mõtleb Kaliisi, silmades säramas lootus ja usk.

Kui soovid Kaliisit enda kuningriigi valitsejannaks, helista või kirjuta 55571625, kodu@kassiabi.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles