Päevakäpp: märkamatust laudakassist Corast on saanud kodu ootav kaunitar

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Cora on endine laudakass, kes õiget kodusoojust ja hoolivust ei ole kunagi tunda saanud. Esimesed kuud oli Cora turvakodus väga arglik, ta ei julgenud inimesele otsa vaadata ega tema juuresolekul süüa.

Tema jaoks oli väga imelik, et teda on märgatud, talle pakutakse süüa ja soovitakse isegi mängida! See tundus nii uskumatuna, et Cora arvas kogu aeg, et ta ärkab kohe unenäost ning soe turvakodu asendub taas kõleda laudaga.

Väga vaikselt on Cora hakanud reaalsusega harjuma, nüüd ei karda ta enam ka külalisi ja on õppinud mängima. Vaikselt tärkab tema südames lootus, et ehk on tõesti tema elul ka mingi eesmärk ning temagi on väärt päris oma pere ja isiklikku kodu... Praegu on puudu veel ainult oma kodu ja inimene, keda Cora saaks usaldama õppida. Tasa ja targu saaks Corast kiiresti paikass - kõigist on ju saanud, saab temastki!

Kui iludus Cora Sinu pilgu püüdis, siis sellel on põhjus!

Kirjuta kaunitarile kohe aadressile info@kassideturvakodu.ee ning õpeta Cora armastama!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles