Mehed pidid neli ööd auto katusel veetma, kuna jäid krokodillide piiramisrõngasse

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lääne-Austraalias Kimberley piirkonnas olid kaks meest sunnitud ööbima oma auto katusel, kuna jäid krokodillide lõksu.

19-aastane Charlie Williams, 37-aastane Beau Bryce-Maurice ja koer Mindee jäid hätta möödunud reedel, kui nende auto jäi kalastusretkele minnes mutta kinni. Tõusuvee tõttu olid mehed sunnitud laagri püsti lööma auto katusele, samal ajal aga ringlesid sõiduki ümber krokodillid.

Politseile andis meeste kadumisest teada Williamsi isa esmaspäeval, kui mehed polnud oma nädalavahetuselt tagasi pöördunud. Autos oli küll raadio, kuid meestel ei õnnestunud kellegagi kontakti saada. Pääseteed polnud, seega jäi meestel üle vaid loota, et keegi nad leiab.

Krokodille nägid mehed juba esimesel ööl - koer käis veepiiril ning peagi tiirlesidki näljased roomajad ümber auto. Mehed elasid üle viis päeva ja neli ööd tapvas kuumas, jäädes ellu vähese toidu ja veega, mis nädalavahetuseks kaasa pakitud. Bryce'i sõnul püüdsid nad aga optimistlikku meeleolu säilitada ning lootsid, et vaid üks päev veel ja neid leitakse peagi.

Politsei sõnul olid mehed leidmise hetkeks omadega üsna läbi, kurnatud ja pisarates - aga see on üleelatut arvestades ka arusaadav.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles