Kassile tätoveeringu teinud Ukraina fitnessistaari ootab kriminaalsüüdistus

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Instagram

Ukraina wannabe Instagrami-staar ja kehakulturist, kes oma karvutu sfinksi tõugu kassi ära lasi tätoveerida, on teo pärast pahandustesse sattunud ning talle võidakse esitada kriminaalsüüdistus.

News.com.au vahendab, et Ukraina fitnessistaar Elena Ivanickaya lasi oma karvutu kassi rinnale Egiptuse jumala Anubise pildi tätoveerida, kuna tahtis, et kass oleks sama «glamuurne» kui tema. Kass, kelle nimi on Sphynx, oli protseduuri ajal teadvusetu ja naine jagas neid pilte Instagramis, mis muidugi ajas inimesed marru.

Elena jälgijad süüdistavad naist loomapiinamises ning politsei esindaja kinnitas, et kui nad tuvastavad, et looma on piinatud, esitatakse naisele ka kriminaalsüüdistus.

Foto: Instagram

Ukraina suurim loomaõiguste eest võitlev organisatsioon UAnimals teatas: «Kassi omanik arvas, et oleks tore kass tätoveerida. Kahjuks aga veetis see kass oma elu kõige õudsemad tunnid. Neid pilte on võimatu isegi vaadata!»

Foto: Instagram

Kulturist ise kinnitab, et ta kass elab paremat elu kui kõik tema süüdistajad kokku ning talle pole viga tehtud. «Tätoveering on vaid mõne millimeetri sügavune, kass ei tundnud valu ning pärast toibumist ei käitunud tavapärasest erinevalt,» kinnitas Elena.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles