Kadestusväärne garderoob: kassil on kodus üle 75 kostüümi

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kaheteistaastane endine tänavakass BooBoo elab tänu oma perenaisele glamuurset elu. Omanik Carla Hervert on kassi jaoks kokku pannud üle 75 kostüümi, mille hulgast võib leida näiteks koka, kaluri ning maalri rõivad.

Suurem osa BooBoo rõivastest on kasutatud lapseriided ning oma suuruse tõttu on kass kandnud lausa nelja-aastase kehakatteid. Carla Herverti sõnul on kass imepäraselt rahulik ning armastab tähelepanu, mistõttu ei pane ta riiete kandmist üldse pahaks. Naine saab vahest riideid ka oma sõpradelt ja töökaaslastelt, kes talle kostüümiideid välja pakuvad ning üldjuhul saab ta inspiratsiooni erinevatest peakatetest.

«Ükskord jalutas BooBoo pärast fotosessiooni politseinikukostüümis minema ning ma pidin ta tuppa tagasi tarima, et ta teiste kasside ees häbisse ei jääks,» naljatas Hervert. Naine paneb paika BooBoo enda ning pildistamiseks vajalikud aksessuaarid ja tema abikaasa on fotograafi rollis. Kassi riietamine algas lõbusa hobina, ent kuna BooBoo on saanud palju positiivset tagasisidet, motiveerib see tema omanikke uute ideedega lagedale tulema. Vaata BooBoo uhkeid kostüüme galeriist ja vali oma lemmik!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles