Päevakäpp: mõmmikkass Felix on kaua aega kodusoojust igatsenud

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Kas Sa suudad täiesti tõsise näoga öelda, et Felix ei tekita Sinus suurt soovi teda kallistama tõtata? Sinus ei teki soovi oma hellad käed ümber Felixi ümarate pehmete vormide panna ja kassipoisi ninamükse vastu võtta? Meie ei usu! 

Felix on maailma kõige nunnuma näoga triibik ning ta on ilmselt ainus kass turvakodus, kelle lisavarustuses olevad kohevad vormid teevad teda veel kaunimaks!

Oh, kui Sa teaksid, kuidas Felix paisid naudib! Uhkel moel kõnnib Felix kamina ette pessa soojust nautima ning jääb eranditult igal korral inimest vaatama stiilis: «No, mis Sa ootad, kullakene? Tule tee pai! Näed, vot niiiiiiimoooodi ja siiiiiiiit...» müksab Felix oma peaga paikätt nii, et kõik strateegilised kohad saavad paitustega kaetud.

Vahel muutub aga Felix nukraks ning jääb kaminas praksuvat leeki silmitsema. Me ei tea, mida ta seal leegis tantsimas näeb. Kas on need mineviku kannatused või on see suur igatsus helge tuleviku järele, kuid nendel hetkedel jääb Felix väga tasaseks. Ja pole ka imestada, et Felixi südames on kõrvetav igatsus päris oma kodu järele, sest kuigi Felix on Turvakodu kassikambrites olnud alates maikuust, siis tema tõeline kodu ootus ulatub lausa kahe aasta tagusesse aega. Nii palju kasutamata aega, mille oleks saanud hoopis paitustega sisustada...

Kirjuta armsale Felixile aadressile info@kassideturvakodu.ee

Ta ootab Sind kamina ees!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles