Võimalik vaid Venemaal: mees viib oma leopardi rihma otsas jalutuskäigule

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Kasside kõndimine rihma otsas on muutumas aina tavalisemaks, ent üks Venemaa elanik, kelle kohta on teada vaid tema eesnimi Aleksandr, käib väljas jalutamas leopardiga.

Nižni Novgorodi ühes kortermajas elava Aleksandri naabrid on otse loomulikult pahased, sest mees käib ilma mingi häbita leopardiga maja juures asuval laste mänguväljakul. Aleksandr ja tema leopard jäid ka kortermaja turvakaameralindile, kui nad taas õue suundusid. Kohalik väljaanne Kstati vahendab, et Aleksandr oma lemmikloomavalikus midagi imelikku ei näe. Mees on looma kutsikapõlvest saati kasvatanud ning tema sõnul on leopard täielikult taltsutatud. Mees ei soovinud täpsustada, kust ta kaslase sai ning ütles vaid, et loom oli vigastatud ja vajas abi.

Naabrid plaanivad aga üheskoos Aleksandri pärast politseisse avalduse esitada, sest loomal pole suukorvi ning ta võib oma rihma otsast lahti saada ja lapsi rünnata. Kohaliku veterinaari sõnul pole ta suurte kasside pidamiseks väljastanud ühtegi luba. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles