Tõeline loomaarmastaja: India mees lausa upub ahvidesse

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caters News Agency/Scanpix

79-aastane Krishna Kumar Mishra on viimased 40 aastat pea iga päev pühendunult ahve toitnud ning hiljuti püüdis üks kõrvaltvaataja loomade reaktsiooni mehe saabudes videosse.

Mishrat teatakse tema kodukohas, Raibarelis Põhja-Indias, kui spirituaalset juhti ning mees on loomade toitmisele niivõrd pühendunud, et käib läbi hotelle ja majapidamisi, et nende toiduülejäägid kaasa võtta.

«Minu eesmärk on maailmas armastust ja inimlikkust levitada,» sõnas Mishra. «Siin liigub palju näljaseid loomi ning nende toitmine teeb mind õnnelikuks.»

Kui Mishra kuskilt toitu ei leia, küpsetab ta ahvidele leiba. Mees nentis, et kuigi tema naine pole selle üle õnnelik, on tal tütarde toetus ning seetõttu ei jäta ta ühtegi toitmispäeva vahele. Seda on näha ka videost, sest ahvid, kellele Mishra juba tuttav on, tekitavad mehe ümber tõelise kaose ning ei pelga talle ka selga ronida. Mishra ei tee heategusid aga üksi — ta kinnitas, et kõikjal Indias on häid inimesi, kes tema loomadest sõprade toetuseks annetusi teevad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles