Päevakäpp: terve aasta nähtamatult oodanud Muska soovib kellelegi oma südame kinkida

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Muska on suurt kasvu kassipoiss, kellel on maailma kõige õrnem ja malbem iseloom. Võib-olla ongi see põhjuseks, miks kassike turvakodu tolmu käppadelt pole pühkinud ning päriskodu poole teele pole läinud — enamiku ajast on Muska turvakodus nähtamatu.

Muska nähtamatus on küllaltki veider nähtus. Kui tavaliselt on nähtamatud need kassid, kes paitusi kardavad ning parema meelega end seinapesade sügavikes peidavad, siis Muska armastab paitusi tohutult! Talle meeldib peaga inimese kätt müksata ja pehmeid paisid lunida, kuid Muska on lihtsalt tagasihoidlik. Enamiku päevast veedab Muska õnnetult pesas tukkudes, aknast välja vaadates ja unistades. Sel ajal kui teised nurrumootorid kassihuvilisi pikali jooksevad ja inimese jalge ees kaheksaid teevad, loodab Muska, et keegi vaatab ka sinna ülemisse pessa, kus tema tohutult paituste järele igatseb. Seni ei ole teda aga veel nähtud..

Kui sooviksid paimaiale Muskale kodu pakkuda, siis palun võta temaga ühendust aadressil info@kassideturvakodu.ee.

Muska ootab Sind väga!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles