Lugeja kurdab: miks on Tallinna koertepargid halvasti valgustatud?

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tairo Lutter / Postimees

Lemmikule saatis hiljuti kirja lugeja, kes kurtis, et Tallinna Tiigiveski pargi koerte jalutusväljak ja Politseipark ning selle koerteaedik on kehvasti valgustatud ning uuris kas linn on sellest teadlik ja tegeleb probleemiga.

Vastab Tallinna Kommunaalameti juhataja asetäitja Tarmo Sulg:

Tiigiveski koerte jalutusväljak rajati Tallinna Keskkonnaameti poolt ilma täiendava valgustuseta. Tallinna Kommunaalamet on probleemist teadlik ning on seisukohal, et koerte jalutusväljaku valgustus tuleb lahendada kompleksselt koos kogu pargi valgustuse rekonstrueerimisega. Oleme planeerinud kõnealuse pargi valgustuse rekonstrueerimiseks projekti koostamist 2018. aastal ning ehitustööde teostamist 2019. aastal.

Samuti oleme teadlikud Politseiaia valgustuse probleemidest, mis on tekkinud valgusallikate tarneprobleemidest. Meie tänavavalgustuse hoolduse lepingupartner teostab valgustite korrastamise koheselt peale vajalike valgusallikate saabumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles