Päevakäpp: sülebeebid Miisu ja Liisu otsivad päriskodu

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

«Mina ei ole oma hoiukodu kogemuse juures veel nii memmekaid kasse näinud kui Miisu ja Liisu! Nii kui kuhugi istuda, on Miisu ja Liisu mõlemad süles ning ei kavatsegi sealt lahkuda.» Just seesuguse avalduse tegi Miisu ja Liisu hoiukodu, kes pakkus Võrust päästetud kassipesakonnale vahepeal kodusoojust. 

Nüüd on Miisu ja Liisu koos õdede ja vendadega hoiukodus Tallinnas ning kui teised õed-vennad on kohe-kohe päriskoju minemas, siis Miisu ja Liisu ootavad, et keegi neile ühist päriskodu pakuks. Muidugi võiksid nad sobiva kodu leidumisel ka eraldi päriskodudesse minna, kuid kuna kiisud on nii head sõbrad, siis miks mitte kahele südamesõbrale koos päriskodu pakkuda?

Miisu ja Liisu päevad mööduvad enamasti mööda hoiukodu ringi trallitades ja teineteise kaisus tududes. Ideaalis sooviksid nad terve päeva muidugi inimese süles veeta, kuid nemadki mõistavad, et igaühel on lisaks Miisule ja Liisule ka muid kohustusi. Kuid ega kassitirtsud end sellest häirida lase, sest päevase üksioleku teevad nurrumootorid tasa öösiti inimese kaisus vaikselt mõnuledes.

Kas Sinu kodus on ruumi kahele imehellale kassilapsele? Kui jah, siis kirjuta Miisule ja Liisule aadressile info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles