Leopard ründas India koolimajas nelja inimest

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Möödunud pühapäeval haavas metsik leopard India Guwahati linna algkoolis nelja töömeest, kes looma kohalolust teadmata hoonesse sisenesid, vahendab Times of India.

Koolimaja ümber kogunes seejärel peaaegu pooleteiseks tunniks paanikas rahvamass, kellest üks filmis, kuidas leopard läbi trellidega akna vihaselt inimeste peale lõriseb ja käpahoope jagab.

Leopard oli koolimajja arvatavasti päevaks varjule tulnud ning oli piirkonnas jahti pidamas. Looma märkasidki esimesena parandustöid tegema tulnud mehed ja majavalvur, kes paanikasse läksid ning tõenäoliselt seeläbi kiskja endast välja ajasid. Guwahati piirkonna metsloomainspektori Pradipta Baruahi sõnul satuvad leopardid üsna sageli lähedalasuvatest mägedest inimasustuse juurde. Töömeeste appikarjeid kuulnud inimesed teavitasid võime ja kogunesid koolimaja ümber juhtuvat jälgima. 

Kohale kutsutud loomaarstidel õnnestus leopard uimastada ning ta viidi Assami osariigi loomaaeda. Arstide sõnul oli leopard põgeneda üritades saanud kergeid vigastusi, mida nüüd ravitakse. Rünnakus haavata saanud mehed on haiglaravil ning ükski neist ei ole eluohtlikus seisus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles