Kas näed sarnasust? Kassil on toredad legendaarset detektiivi meenutavad «vuntsid»

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Inglismaal Birminghamis leiti tänavatelt luusimas — ja tõenäoliselt kurjategijaid jälitamas — kassike, kelle koonul olevad laigud meenutavad Agatha Christie kuulsa detektiivi Hercule Poirot' vuntse.

Neljakuune kass, kes sai endale nimeks Tasha, toodi tänavalt varjupaika ning kuna loomal avastati silmavigastus, sai ta selle vastu kohe ravi. Tasha oli esialgu küll tagasihoidlik, ent armastab nüüd jäägitult inimeste seltskonda ja tähelepanu. Tema tore välimus ei jäänud märkamata ning kassikest ootab uus kodu ja armastav perekond.

Birminghami loomade varjupaiga juhataja Emma Finnimore'i sõnul oli Tasha leid tore kokkusattumus, sest kinodes kogub praegu populaarsust Christie samanimelise romaani põhjal tehtud film «Mõrv Idaekspressis», kus legendaarsete vuntsidega detektiiv on keskseks tegelaseks. Ta lisas ka, et kuna Tasha on praeguseks oma uue eluga harjunud ja julgem, on ta nüüd palju uudishimulikum ning huvitub kõiksuguste asjade uurimisest täpselt samamoodi, nagu tema teisikust detektiiv. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles