Päevakäpp: üksi nuttev Sancho soovib olla kellegi ainus südamekass

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Turvakodu vabatahtlike teed ristusid kassitirts Sanchoga mõned nädalad tagasi, kui neile saabus teada õnnetust kassiemmest koos poegadega Tartu Näituste hoone seina seest. Koheselt valmistuti kiisusid ära tooma, kuid kohale jõudes avastati, et neid pole enam... 

Vabatahtlikud mõtlesid, et ehk on kassiema oma lapsed mujale viinud või on tegemist pelgliku pesakonnaga, kes end kuskil seina sügavustes peidab. Järgmisel korral oli aga Sancho koos oma titadega kohal ning kõigi üllatuseks oli tegemist väga sõbraliku kassiemmega. Ilmselt oli Sanchol kunagi oma kodu, millest ta mingitel põhjustel nüüd ilma oli jäänud.

Praegu on Sancho hoiukodus ning ta on suur-suur suhtleja, kes armastab inimest väga. Kahjuks ei ei suuda aga Sancho inimest teiste kassidega jagada ning ta sooviks väga olla kodu ainus kass. Kuna Sancho oma ajutises kodus päriselt elava kassiga leppida ei taha, siis elavad kiisud eraldi tubades, kuid Sancho jaoks on see väga piinav. Kiisuke nutab oma toas alatasa ning eemalolek inimesest on tema jaoks südantlõhestav. Teame, et kaua see niimoodi kesta ei saa ning Sancho vajab kiiresti uut pesapaika!

Kas Sina oleksid see, kes imekaunile Sanchole päriskodu kingib ning teda helluse ja armastusega üle külvab?

Kirjuta Sanchole aadressile info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles