Mees avastas oma majast kassitoiduga maiustava karupoja

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SRDJAN ZIVULOVIC/REUTERS/Scanpix

California elaniku Jenny Marki sõnul on tema tagaaias viimase kahe nädala jooksul kolm korda ringi luusinud karupere, ent mõmmikud otsustasid oma toiduotsingud viia uuele tasemele ning mõned päevad tagasi avastas Marki abikaasa, et kaks karupoega olid nende majja tunginud.

Mark Nentis, et karud pääses sisse liuguksest, mis perekonna kasside jaoks praokile oli jäetud. Uksel oli aga stopper ning seda ei saanud rohkem paotada ja seega pidid loomad sealt end jõuga läbi pressima. Üks karupoegadest lahkus inimest nähes kohe, ent teine jätkas rahulikult kassikrõbinate söömist.

Videolt, mille lindistajaks oli Marki abikaasa, on kuulda, kuidas mees karuga rahulikult läbi klaasukse räägib ning teda lahkuma ärgitab. Karupoja ema aga ootab koos teise pojaga väljas. Lõpuks otsustas mõmmik siiski oma teele asuda ning teha tutvust hoopis Markide basseiniga.

Jennie Mark kinnitas, et nii tema kui ka tema abikaasa on suured loomaarmastajad ja oma tagaaias elusloodust näha on tõeliselt tore. Samas nentis naine, et teadmine, et karud nende majja sisse pääsesid on hirmutav, ent õnneks lahkusid loomad ilma midagi lõhkumata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles