Päevakäpp: pehme ja rahulik Lissi unistab soojast paikäest

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kassiabi / Facebook

Lissi on Narvast pärit mustvalge kurgualuse, valgete põskede ja imearmsate käpaotstega kassike. Narvas elas ta vana tööstushoone varemetes, nüüd aga on Lissi saanud sooja pesa Kassiabi majas. 

Oma pesa Lissi jätta ei soovi — salaja hiilib ta sealt välja sööma ja muid vajalikke toiminguid tegema. Kui aga inimene satub just tol hetkel saabuma, keerab Lissi poolelt sammult otsa ümber ja on sekundiga pesas tagasi. Nähtamatuks jääda sooviv Lissi ei mõista ilmselt, et nii ei pruugi märgata teda ka tema inimene, kellega ta saaks koos päris koju minna.

Pai võtab Lissi ilusti vastu, kellegagi tüli ei nori ja on selline väike-vaikne nurgaskössitaja, kes salamisi silmanurgast kõike jälgib. Võib jääda mulje, et ta on mossitaja, aga hinges soovib ta ilmselt ainult oma kodu, kus oleks hea, rahulik ja turvaline.

Lissi ei ole energiline mängija (või kui on, siis oskab seda hästi varjata). Kui aga keegi soovibki endale rahulikku armast pehmet sõpra, keda paitada ja kellega jagada oma muresid-rõõme, siis Lissi pakub end vabatahtlikuks. Vastu ei soovi ta muud kui hoolt-armastust, sooja nurgakest ning puhast vett ja maitsvat kõhutäit. Seda ei ole palju soovitud, arvestades, kui palju ta on valmis vastu andma.

Lissi on steriliseeritud, kiibitud ja vaktsineeritud ehk kohe valmis oma koju minema. Rohkem pilte Lissist näed SIIN.

Kui soovid Lissile külla tulla, kirjuta palun kodu@kassiabi.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles