Päevakäpp: maailma ilusaim kass Elli ootab kodu

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Ei ole mingi uudis, et maailma kõige ilusaimad kassid on triibikud — uhked ja suursugused nagu väiksed tiigrid, kuid südames hellad ja soojad nagu väiksed kassipojad. Üks maailma uhkeim triibik on oma tee leidnud ka Turvakodusse ning tema nimi on Elli.

Elli saabus Turvakodusse suvilapiirkonnast, kuhu ta ilmselt ühe hüljatud kassiema pojana sündis. Pisikese kassipreilina tuli üle elada külm talv ning tuua aasta jooksul ilmale pesakondi pesakondade järel. See oli inimeste hoolimatuse hind, mida Elli nüüd läbi pidi elama. Keegi, kes oli hüljanud oma neljajalgse pereliikme, oli tekitanud nõiaringi, milles aja jooksul kannatasid kümned sündinud kassikesed. Viimaks märkasid Ellit aga head inimesed ning ta pääses kurvast ahelast.

Nüüd on Elli Turvakodus ja ootab oma uut algust. Ta ootab, et ta saaks päriselt elama hakata — tõelise kodukassi elu nagu ta oleks pidanud juba ammu tegema. Esialgu Elli veel paisid kardab, sest ta ei ole kunagi teadnud, et inimene võib ka hea olla. Kuid iga päevaga Elli uudishimu inimese vastu kasvab ning teda võib kohata inimese järelt luuramas. Praeguseks laseb Elli juba oma käpakesi katsuda ning kindlasti pole kaugel seegi aeg, kui Elli endale pärispai teha lubab. Juba praegu on kassitirts Turvakodu üks suurimaid loodusjõude, sest temal ja sõbrannal Bellal jagub mängulusti piiramatult! Oi, need suletutid....

Elli ootab kodu, kus oleks veel mõni vahva nurrumootor ning inimene, kes on valmis Elliga koos paituste võlu avastama.

Kirjuta Ellile aadressil info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles