Südametunnistusega röövlid tõid nelja-aastase tüdruku kutsika tagasi

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Twitter / Victoria Police

Austraalias Melbourne'is oma kodust varastatud kaheksakuune kutsikas toodi pikanäpumeeste poolt kõigile üllatuseks tagasi pärast seda, kui tema murest murtud omanikud avaliku pöördumise tegid.

Kutsikas Sasha peremehe Ryan Hoodi sõnul varastati nende majast sülearvuti, iPad ja hulgaliselt ehteid, ent kõige hullem oli nende uue lemmiku kaotamine. Kõige kurvem oli Ryani nelja-aastane tütar Maia, kellele kutsikas kingiti ning kelle jaoks Sashast koheselt parim sõber sai. Melbourne'i politsei kammis Hoodide kodu ning naabruskonna üksipulgi läbi, ent kutsikat ei leitud kusagilt. Ahastuses perekond tegi läbi politseijaoskonna avaliku pöördumise, kus nad palusid, et kutsikas neile tagasi toodaks.

Kaks päeva peale vargust oli Maia ema parajasti köögis kohvi tegemas, kui ta nägi aias liikumist ning avastas, et Sasha oli taas kodus. «Me arvame, et varga südametunnistus hakkas teda piinama või kartis ta lihtsalt politseid,» rääkis Ryan Hood ajakirjale Today. «Aga me ei hooli tema motiividest. Me oleme lihtsalt rõõmsad, et Sasha jälle meiega on.» Hood kinnitas, et Maia on õnnest lausa lõhkemas ning ka Sasha paistab samamoodi tundvat. Kutsikal ei olnud mingeid vigastusi ning ta oli hea tervise juures, ent müstilisel kombel on tal nüüd jalanõude vastu eriline huvi.

Mitte ühtegi teist Hoodide kodust varastatud eset tagasi ei toodud ning seetõttu jätkab kohalik politsei asja uurimist. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles