Piinlik olukord: politsei avastas vahi alla võetud mehe pükstest kahtlaselt liigutava mügariku

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caters News Agency/Scanpix

Saksamaa politseinikud võtsid pärast joomast sõnasõda vahi alla 19-aastase noormehe, ent oma imestuseks leidsid nad mehe pükstest püütonmao.

Darmstadti linna politseirühm sai teisipäeva hilisõhtul väljakutse, et lahutada kahe mehe vaheline kisklemine, mis naabreid häiris. Üks neist otsustati purjus ja agressiivse käitumise pärast vahi alla võtta, ent politseinikud märkasid läbiotsimise ajal tema pükstes imelikku mügarikku.

Kõigi kohalolijate üllatuseks ja šokiks tõmbas mees oma pükstest välja umbes 35-sentimeetrise noore kuningpüütoni, mida ta seal peitnud oli. Madu eemaldati koheselt sündmuspaigalt ning noormees viidi kainestusmajja. Praeguseks pole politseil informatsiooni miks mees mao püksi otsustas panna ning kellele loom tegelikult kuulub. Samuti üritavad kohalikud võimud välja selgitada, kas tegu on loomakaitseseaduse rikkumisega või mitte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles