Turvakodu suurim paikass Ricardo otsib igavest pesa

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost / MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Ricardo oli Turvakodusse saabudes väga räsitud — tema pikakarvaline kasukas oli pulstunud ning keha katsid mitmed haavad. Seetõttu ei olnud tal ümber sooja ega hiilgavalt säravat kasukat, mis oleks ta koheselt külastajate südamesse viinud. 

Kuigi kaunist välimusest jääb mõne teise kassiga võrreldes ehk vajaka, on Ricardol see eest suur süda ja arukas pilk, mis ongi ainus vajalik tegur, et võita endale see kõige soojem ja mugavam koht sinu südames.

Ricardost sai Turvakodu halloweeniõhtu suurim staar ning kassikesele jagus paisid ja hellitusi rohkem kui kuhjaga. Nüüd on aga juba nädal Halloweenist möödas ning Ricardo tunneb, kuidas pehmete paituste mõju hakkab kaduma. Ta on nii pailembene kass, et tahaks juba väga päriskoju minna!

Ricardo ootab Turvakodus pikki paisid, soojemat kasukat, mängukaaslasi ja täiesti enda pesa, kus lähenevatel talveõhtutel vaikselt puhata. Kui sulle pakub kasvõi veidikene huvi Turvakodu uus asukas, valge karvaga südametevõitja, siis kutsub ta sind külla. Usu — ta suudab sulle tillukese tähena suures Turvakodus hinge pugeda. 

Ricardo ootab kirju ja kodupakkumisi aadressil info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles