Päevakäpp: roosa ninaga südametemurdja Fredi otsib parimat sõpra

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost / MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

«Vau! Kust te sellise poisi küll leidsite? Kas päriselt ka oli selline kiisu tänaval? Aga ta on ju nii õrnake, nii pehme ja nii paimaias! Ja tal ei olegi veel uut päriskodu? See ei ole võimalik!»

Just niimoodi ütlevad Turvakodu külastavad kassisõbrad, kes Fredit esimest korda näevad. Oma imekaunite lumivalgete käppade, pehme roosa nina ja siidsileda kasukaga jääb Fredi juba kaugelt inimestele silma. Sageli kohtab Fredit pehmetel patjadel tudumas ning siis on kassipoiss veel vastupandamatum. Tema pisikesed käpad sõtkuvad lootuses pehmeid paitusi saada ning ninamusid on nendel hetkedel kassipoisi lemmikuimad. Fredi on ka suur paikass ning alatasa võib teda näha inimesele lootusrikkalt järele kõndimas — mine tea, äkki saab veel ühe pai või veelkord süles hellitusi nautida?

Südamlik paikass Fredi ootab oma päriskodu Kasside Turvakodus ning loodab, et juba õigepea on tal päris oma kodu, kus oma parima sõbraga ninamükse jagada.

Kirjuta Fredile info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles