Täbar olukord: ülesöönud pesukaru jäi kanalisatsioonivõre vahele kinni

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Illinoisis asuva Zioni linna politseinikud said eelmisel neljapäeval ootamatu väljakutse — ühest kanalisatsiooniaugust leiti pesukaru, kes sealt enam omal jõul välja ei pääsenud.

Maskis bandiit oli ehk maiustanud halloween'ist üle jäänud kommidega ning tegi kanalisatsioonivõrest läbi pugedes vale otsuse. Zioni politseijaoskonna ülemuse Kirk Hendersoni sõnul tegi looma kaal tema päästmise raskeks, sest too oli võre vahel tihedalt kinni ja tema välja tõmbamine osutus võimatuks. Lõpuks pidid politseinikud appi kutsuma kanalisatsiooniga tegelevad spetsialistid, kes looma lõpuks kitsikusest päästsid, ent mitte enne, kui kohalolijad pesukaru tobenaljakast olukorrast pilte tegid. Võre võeti seejärel lahti ning pesukaru viidi elumajade juurest minema ja lasti vabadusse.«Loom oli täiesti terve ning tal puudusid vigastused,» rääkis Henderson. «Ta on kahtlemata talveks hästi valmistunud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles