Vihma kartev koer leidis kaitse armsa keebi näol

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vaid mõnekuusena leidis tänavakutsikas Odie endale armastava omaniku ning kolis tema juurde Seattle'isse. Koerake oli oma uue eluga väga rahul — ent siis jõudis kätte sügis ning Odie kohtus esmakordselt kurja ja jubeda vihmaga.

«Odie saabus mu juurde suvel ilusate ilmade ajal, aga kui vihmahooaeg alguse sai oli selge, et see ei meeldinud talle karvavõrdki,» rääkis Odie omanik Stephanie Lennon. «Ta läks mõned sammud uksest välja ent tuli siis kiiruga sisse tagasi.»

 

A post shared by Odie (@odiethepibble) on

Kui Odie Lennoni juurde tuli, oli tal nahahaigus ning Lennon ostis talle koertejaki, et koera õrna nahka kaitsta. Odie oli jakist vaimustuses ning Lennonile paistis, et ta tundis end selle sees kaitstuna. See andis naisele idee Odiele ka vihmakeep osta. «Mu ema leidis Amazonist koertele mõeldud keebi ning saatis selle kohe mulle,» ütles Lennon. «See oli liiga armas, et ostmata jätta.» Odie on oma uue piilupardimustriga vihmakeebi üle väga õnnelik ning nii, nagu Lennon lootis, ka läks — keep seljas julges Odie vihma trotsida ning nüüd ei ole tal õues käimisega probleeme. Boonuseks on muidugi ka see, et koer näeb oma vihmajopes imearmas välja. Lennoni sõnul on Odiel kapuutsi peas hoidmisega vahest küll raskusi, ent ta on võrdlemisi kuivaks jäämise üle kahtlemata tänulik.

 

A post shared by Odie (@odiethepibble) on

Odie armastab oma vihmakeepi nii väga, et ta kannaks seda arvatavasti kogu aeg. See on talle aga natuke suur ning seetõttu ostis Lennon oma sõbrale veel riideid, mida kodus kanda.

 

A post shared by Odie (@odiethepibble) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles