Päevakäpp: suur hellik Sammy ei ütle ühestki paist ära

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost / MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

«Sammyyyy, mis sa teed? Sina ootad kõht püsti paisid? Oi, Sammy, küll sa oled tubli kiisu!» Just nii võib viimasel ajal kõnelemas kuulda iga vabatahtlikku, kes kassituppa astub. 

Turvakodu hoolealune Sammy, kes vahepeal alatasa teistelt käpahoope sai, on nüüd justkui teine kiisu. Kassikese ninal ei ole enam kriimee täis, tema süda on avatud ning iga päevaga soovib Sammy aina rohkem inimese tähelepanu. Nii jookseb Sammy esimeste seas inimesele uksele vastu, kalpsab tolle kannul läbi kassikambrite ning on alati ka köögitoimkonnas abis — pole vahet, kas tegemist on konservi andmisega või hoopis liivakastide pesemisega, ikka on Sammy toetav käpp ja uudishimulik nina toimetuste juures.

Sammy on läbi teinud nii imelise muutumise, et on lausa patt seda maailmaga mitte jagada! Ning mine tea, ehk on alanud muutused aluseks millelegi veel imelisemale — päris oma koju minekule! Kassipoisil täitub kohe Turvakodus üks aasta ootust ning meie leiame küll, et Sammy võiks olla üks neist, kes sellel aastal jõule juba oma pere seltsis veedab! Tegemist on ju tõelise tõusva tähega hellikkasside maailmas!

Mis Sa arvad, kas Sammy võiks just Sinu kodus kuuse all jõuluehteid taga ajada ja pannilt verivorste pätsata?

Sammy ootab Sinu kirja aadressile info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles