Päevakäpp: armsalt ujeda Murka südamesoov on oma kodu

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kassiabi / Facebook

Murka on värviline emane kiisu, kes jõudis Kassiabisse Sillamäelt alles eelmisel nädal. Ta küll alles kohaneb uue eluga, kuid Murka tahab üle kõige leida endale uus kodu ja armastav omanik. 

Murka on natuke uje, aga äärmiselt rahulik ja sõbralik kiisu. Tema pehme karv ja veidike ümar vorm teevad temast ideaalse sülekassi, keda külmadel talveõhtutel hea on kaissu võtta. Murka laseb end rahumeeli paitada ja sülle võtta ning tema kõige erilisem ja armsam omadus on mäugumise asemel kostuvad pisikesed piuksud, mis ta inimesega suhelda soovides kuulda laseb.

Murka oleks ideaalne kass kellelegi, kellel pole väga palju kogemusi koduloomadega. Tal on hea iseloom, tugev tervis ning ta kohaneb võrratult ruttu uute olukordadega. Murkaga õpib oma inimesega koos ning ootab väga, et ta saaks oma südames olevat armastust ja hellust jagada. 

Murka ootab kodupakkumisi aadressil kodu@kassiabi.ee 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles