Päevakäpp: kaunitar Sabina tahab olla su südamekass

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Sabina on hell ja õrn noor kiisutüdruk, kelle esimeseks koduks oli Viimsi suur kassikoloonia. Nüüd vajab Sabina aga päriskodu ja omanikku, kes teda hellitaks ja armastaks.

Kui Sabina esimest korda turvakoju jõudis ei suutnud vabatahtlikud oma silmi uskuda — milline haruldane kassihing! Tal on ilusad ümarad näojooned ja graatsiline kõnnak. Ta ei ole triibuline kass, sugugi mitte! Sabina on väga eriline, liivakarva kuldsete vöötidega väike kaunitar. Teda vaadates jääb lihtsalt suu lahti!

Sabina ei ole oma elus väga palju inimest näinud, seetõttu ei oska ta paikäest veel lugu pidada. Samas meeldib talle kahejalgset jälgida kratsipuu madalamalt korruselt, mis näitab selgelt, et esimesed paid pole enam kaugel. Inimene tundub ju nii huvitav ja tahaks nii väga temaga juttu teha, kui vaid see põues olev jänes värisemise lõpetaks!

Sabinale on vaja anda piisavas koguses aega — aega inimesega harjumiseks, aega mänguasjadega mängimiseks ning aega arusaamiseks, et kodupesa võib olla kõige soojem, pehmem ja armsam. Ta on väga noor ja väga arenemisvõimeline ning ei ole kahtlustki, et Sabinast saab ühel päeval üks paimaias sülekass, kes lisaks oma leebele iseloomule on veel imeliselt kullakirju!

Ära maga maha võimalust jälgida imearmsa Sabina teekonda paikassiks saamisel! Kirjuta talle kohe aadressile info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles