Risustamise tagajärjed: mees leidis plastrõnga sisse kasvanud kala (1)

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Adam Turnbull / Facebook

Adam Turnbull oli parajasti Kanadas Saskatchewani jõe ääres kala püüdmas, kui tema konksu otsa jäi midagi ootamatut — haug, kes oli plasti sisse kinni jäänud ning selle sees kasvanud.

«Korja oma prügi üles,» kirjutas Turnbull Facebookis. «See siin on pudeli ümber olev kile, mis ei võta su taskus oluliselt ruumi, kuni sa prügikastini jõuad.» Postitust on nüüdseks jagatud üle 11 000 korra. 

Turnbulli sõnul võitles haug energiliselt veest välja tõmbamise vastu, ent kui ta kala lõpuks kätte sai, arvas ta hetkeks, et keegi oli seda osaliselt söönud. Lähemal vaatlusel selgus aga, et kala keskkoha ümber oli tihedalt kinni plastrõngas. Turnbull lõikas rõnga kala küljest ära, tegi mõne foto, et neid laiema avalikkusega jagada ning lasi haugi seejärel vette tagasi. Mehe postitus on saanud positiivset vastukaja ning inimesed nendivad, et me ei hooli oma planeedist ja selle asukatest nii palju, kui peaksime. Samas on ka neid, kes ütlevad, et kala konksu otsa tõmbamine traumeerib teda rohkem kui plast, millega ta juba harjunud on.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles