Hüljes päevitas lennukite õhkutõusurajal

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Alaska lennujaama töötaja märkas lund lükates lennurajal kummalist kogu, kes lähemal vaatlusel osutus päikese käes peesitavaks hülgeks.

Eelmise nädala esmaspäeva hommikul Alaskal Utqiagvikis asuvas Wiley Post-Will Rogers Memoriali lennujaamas lund lükanud töötaja Scott Babcock avastas lennurajalt ligi 200-kilogrammise hülge, vahendas news.com.au.

Mehe sõnul on ta näinud lennurajal küll igasuguseid asju, kuid mitte kunagi hüljest. Kui ta märkas hüljest eemalt, arvas ta, et tegemist on ehk mõne väiksema isendiga, mitte 200-kilose hülgemürakaga.

Lennujaama töötajatel ei ole lubatud veeloomadega ise tegeleda, mistõttu helistas Babcock metsloomade abi telefoniliinile. Metsloomade abi viis looma turvaliselt lennujaama alalt ära. Enne seda jõudis Babcock jäädvustada hülge videole, mida ta lahkelt oma Facebooki kontol jagas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles