Fotod: Londonis avati kohvik mopsiomanikele

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

26. oktoobril olid ühe Londoni trendika Brick Lane'i linnaosa akna taha kogunenud kümned inimesed. Teisel pool akent oli samal hommikul avatud kohvik Pugs and Pals, mis oli täis üksteise võidu haukuvaid Mopse.

Pugs and Pals ehk mopsid ja sõbrad ei ole esimene Inglismaal avatud mopsikohvik, ent vaatamata sellele oli kohviku esimene tööpäev koheselt edukas, sest mopsid on Suurbritannias üks populaarsemaid koeratõuge. Kuigi kohvik oli prooviks lahti vaid kolm päeva, on omanik Aida Martinez veendunud, et peagi avaneb see jäädavalt. Sarnaselt teistele loomakohvikutele pidid külastajad maksma, et sisse pääseda — mopsid ja nende omanikud said sisse viie naela ehk 5,6 euro eest ning koerteta külastajatel tuli välja käia topeltsumma. 

Kuna tegu on mopsidele pühendatud ettevõtmisega, on üldjuhul kohvikusse sisse lubatud vaid mopsid ning mopsi ja mõne muu tõu segud. Erandiks on tulevikus plaanitud erisündmused, mis hõlmavad ka teisi tõuge. Kohvikukülastajad saavad nautida tassikooke, kohvi ja teed ning isegi kokteile, mis kõik on mopsiteemalised. Kui kõik läheb plaanipäraselt ning kohvik taas avaneb, lubavad omanikud suure osa sissetulekutest annetada Londoni loomade varjupaikadele. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles