Päevakäpp: modellimõõtu iludus Miina unistab igavesest pesapaigast

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Miina on põhjamaine iludus, ehe eestimaine kaunitar, kes annab silmad ette isegi inimsoost supermodellile Carmen Kassile. 

Millal ometi korraldatakse Eesti Super-Karvapall? Miina paneks esimese koha hopsti kinni! Vaadake teda: milline sisemise ja välise ilu harmoonia. Siidpehme, mahedates hallides toonides kasukas, pilk tõsine ja väärikas kuid samas nii naiselik. Isiksus? Veetlev! Iseloom? Malbe, sisemistest väärtustest pulbitsev nagu väike vulisev oja.

Oma eluloo poolest sobiks ta hiilgavalt saatesse «Ameerika Supermodell». Miina sündis tänaval, kuid tahab oma elu muuta ning tal on modellinduse peale loomulik anne. Vaadake, kuidas ta kasutab kohevat valget maniskit, et rõhutada silmade ilu, vurrude siledust, kõrvade kenadust. Profiilis tehtud foto on lihtsalt meistritöö. Millised voolavad kontuurid ja sulnis peapööre! Saatejuht Tyra Banks kukuks vaimustusest selili, kui seda pilti näeks.

Kui küsida Miina käest, et kui ta tõesti võidaks prestiižika modellivõistluse, siis milline oleks tema sõnum maailmale, vastab ta: «Ee.. nurr… ee… Maailma rahu muidugi… ja kõigile kodututele kassidele süüa ja peavarju!»

Nagu kõik noored talendid, vajab Miina inimese tuge ja kannatlikkust, et saada üle arglikkusest ja usaldama hakata. Ent me loodame, et teie näete sama mis meie: see kassike on otsekui kaunis õunapuu õis, mis on valmis õitsele puhkema — oma kodu kaitsvas ümbruses.

Miina ootab kodukirja aadressile info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles