MTÜ Kasside Turvakodu ootab loomasõpru järgmisel teisipäeval halloweeni tähistama

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

31. oktoobri õhtul kell 19-21 toimub Kasside Turvakodus taas müstiline halloweeni õhtu, mille näol on kahtlemata tegu Eesti põnevaima sügisööga.

Üheskoos räägitakse salapäraseid lugusid Kasside Turvakodu hoolealustest, viiakse läbi kassitaltsutamise töötuba, kaotatakse mustkunsti abil ära president Mango konservikamber ning suure vedamise korral õnnestub piiluda ka president Müraka salajasse krõbinafondi. Kes soovib aga külas oldud aega vaiksemalt veeta, saab eralduda lemmikkassiga vaikselt praksuva kamina ette ning oma uue sõbraga üksteisele tulevikku ennustada.

Halloweeni õhtul osalemine on tasuline ning kogu saadud tulu läheb Kasside Turvakodu esmaabifondi, mis on loodud vigastatud loomade esmaste kliinikukulude katmiseks. Halloweeni õhtu pilet maksab 3 eurot ja tasuda saab nii eelregistreerides kui ka sularahas kohapeal. Lisaks saavad soovijad osta Turvakodu logoga helkureid, puslesid, šokolaade ning palju muud huvitavat. Muidugi oleksid hoolealused väga õnnelikud ka pisikeste (või suurte) söödavate kingituste üle, sest konservikambris hõljuvad vaid kummitused ning krõbinafond on kaetud ämblikuvõrkudega.

Kuna atmosfääri loomiseks on külastajate arv piiratud, palub Turvakodu kõigil huvilistel kindlasti eelregistreeruda, andes oma külastussoovist teada meiliaadressil info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles