Päevakäpp: eutanaasiast päästetud Mummu ootab uut algust

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu/Facebook

Mummu saabus turvakodusse kevadel, kui teda ähvardas eutanaasia. See aeg oli täis segadust, pettumust ja südamevalu, kuid nüüd on see võitlus peetud ning aeg vaadata tuleviku poole, sest Mummul on mida oodata. 

Hoiukodus on kiiresti selgeks saanud, et Mummu on väga elav kassitüdruk, kes armastab tähelepanu keskpunktis olla. Tema kontrollib alati, kes koju tuleb, kes lahkub ning kes oma asju valedesse kohtadesse vedelema jätab. Tõeline perenaine!

Päeval jookseb Mummu mööda tube ringi, mängib kõige võimalikuga ning on alati tähelepanelik kõiksuguste helide suhtes. Õhtuti meeldib talle aga vaikselt mõne pereliikme külje alla pugeda, nurru lüüa ning kõhu alt sügamist saada — jah, Mummu lubab inimesel oma kõhtu suurima naudinguga sügada. Kuivõrd haruldane see on!

Muidugi armastab Mummu ka öösiti inimese kaisus magada ning hommikuti elavat äratuskella mängida. Õrnalt peaga puksides ja keelega põske limpsides äratab Mummu kohusetundlikult terve hoiupere üles. Mummu armastab ka inimest hambapesul abistada ning aitab kraanist jooksvat vett ära juua. Mine tea, äkki hakkab üle ajama?

Muidugi ei saa me märkimata jätta ka Mummu fantastilist välimust. Kust küll sai Mummu nii täiusliku valge märgise omale näole? Ehk aitab see Mummul oma perele silma jääda?

Mummu on kiibitud, steriliseeritud ja vaktsineeritud ning ootab kirju aadressil info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles