Varjupaigakoer kasutas säravat naeratust, et endale kodu leida

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: City of Waller Animal Shelter and Rescue / Facebook

Kuigi Walleri linna loomade päästekeskus ja varjupaik on remondi tõttu veel kaks nädalat suletud, sattus üks omanikku ootav kutsa kodupakkumiste laviini alla.

Cheech, kes jõudis varjupaika eelmisel neljapäeval, on inimeste südamed võitnud tänu oma suurele säravale naeratusele. Fotod naeratavast koerast pandi üles varjupaiga Facebooki lehele ning nüüdseks on need saanud tuhandeid jagamisi, sest inimesed on kutsast vaimustuses.

Kuna vastukaja oli niivõrd suur, lõid varjupaigatöötajad Cheechi adopteerimisavalduste jaoks eraldi lehe ning kellelegi ei tulnud üllatusena, et soove tuli hulganisti. 

Üks sooviavaldus jäi töötajatele aga silma — Carrie kaotas ühe oma koertest vähile ning tema teine koer Dusty on sellest ajast saadik olnud depressioonis. Carrie ja Dusty tulid Cheechile eile külla ning said kohemaid niivõrd lähedasteks, et Cheech ei soovinud nende juurest enam lahkuda. Varjupaigatöötajad nentisid, et Cheech vajab seda peret sama palju kui nemad teda ning juba samal päeval läks ta oma uude koju.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles