Võrratu kassigalerii: Tallinnas kogunesid Euroopa kauneimad kiisud

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud nädalavahetusel toimus Tallinna Lauluväljakul juba üheteistkümnendat korda MTÜ Cleopella Cat Fanciers of Estonia korraldatav kassinäitus, kus omavahel võtsid mõõtu tõu- ja kodukassid kõikjalt Euroopast.

MTÜ Kassiabi juhatuse liige Anneli Kompus nentis, et varjupaigakassid olid seekord väga populaarsed ning inimesed tundsid nende külastamise vastu üllatavalt suurt huvi. Kassiabi hoiukodukass Mishast sai ka kodukasside näituse staar ning sarmikas kiisupoiss viis sel korral koju parima kodukassi roseti. 

Nii Kassiabi kui ka Kiisusõbrad MTÜ viisid näitusel läbi heategevuslikud õnneloosid, mille tulud läksid varjupaigakasside toetuseks. Kiisusõprade esindaja Kristi Telling sõnas, et õnneloos läks suurepäraselt ja üle 200 kaheeurose pileti ostjate vahel oli lisaks väiksematele auhindadele peaauhinnana loosis kasside pesakastiga kraapimispuu ning kassikonservid

Näituse korraldaja Triin Simmulsoni sõnul oli üritus sel aastal populaarsem kui kunagi varem ning kahe päeva jooksul käis kasse vaatamas umbes 1500 inimest. Näitusvoorudes anti välja tiitlid nii näituse kui ka Eesti parimatele kassidele. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles