Päevakäpp: haruldane punasekirju Viola

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Kevadel saabus Kasside Turvakoju armas kassitirts Viola — imekaunis ja pehme nagu väike pilvepadi ning vaevu mõned kuud vana. 

Kassike on lausa nii silmapaistev, et turvakodus hakkas lahti hargnema suur suhtepundar. Senised hoolealused ei saanud aru, mismoodi küll uustulnukas niivõrd ilus on. Osad kassid arvasid, et too on kindlasti kasutanud dopingut — mismoodi on see võimalik, et Violal on seesugused kaunid punased märgised näos? Ja nii sügavrohelised silmad? Kas kassidele tehakse ka nüüd läätsesid? See kõik oli väga kahtlane ning mitmed senised koduootajad läksid pärast uustulnuka üle nuusutamist solvunult pessa magama. «Häh, niikuinii leiab kiiresti päriskodu. Kaunis ja puha!»

Kuid vastupidiselt Turvakodu hoolealuste arvamusele ei ole kassike oma päriskodu siiani leidnud. Miskipärast ei ole Viola haruldased punased märgised veel tähelepanu äratanud ning ta ootab endiselt oma omanikku.

Viola võib esialgu olla võõrastega veidi ettevaatlik, kuid nii kui inimene üle vaadatud ja testitud, harjub Viola kiiresti ning otsib ise inimese seltsi. Seepeale lüüakse ka nurrumootor tööle ja inimese tähelepanu nauditakse täiel rinnal. Violale meeldib ka väga mängida ning ka suhted teiste kassidega on tal väga head. Ta on üks ideaalne noor kassike, kes on suureks sõbraks nii inimesele kui ka teisele nurrumootorile.

Haruldast Violat on vaid üks ning ta loodab juba õige pea leida isikliku südamesõbra!

Kirjuta Violale aadressil info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles